Імбирно-лимонне печиво з родзинками

Ось і настали зимові холоди. З кожним днем ​​все більше хочеться зануритись в теплу ковдру, попити гарячого какао і про щось помріяти.
 А найкращим доповненням до затишних посиденьок стане смачне імбирно-лимонне печиво. Ароматне і ніжне печиво, хоча воно дуже нагадує мені пряник, приготувати зовсім нескладно. З'ясуємо, якими продуктами слід запастися перед початком приготування.

 ІНГРЕДІЄНТИ: 
80-85 гр цукру
 2 ст.л. рослинної олії
 1 білок (або 1 яйце)
 1ч.л. імбирної суміші (перекручені імбир, лимон та мед в рівних пропорціях)
 180 гр борошна
 1/4ч.л соди, погашену оцтом
 2 ст.л. родзинок

 ПРИГОТУВАННЯ:
 Змішайте цукор і рослинну олію в мисці.
 Додайте білок і імбирну суміш.
 Все добре перемішайте.
Додайте просіяне борошно з содою і родзинки, перемішайте.
 Вимішайте тісто.
 Беріть по 2 ч.л. тіста та скатайте в кульки, покладіть на покрите папером для випічки деко, залиште місце між печивом, тому що воно добре збільшується в об’ємі.
 Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин до золотистого кольору.
 А тепер заварюйте чайок та насолоджуйтесь неймовірним смаком цього чудового печива.
 Ангеліна Єгошина

Коментарі