Ось і настали зимові холоди. З кожним днем все більше хочеться зануритись в теплу ковдру, попити гарячого какао і про щось помріяти.
А найкращим доповненням до затишних посиденьок стане смачне імбирно-лимонне печиво. Ароматне і ніжне печиво, хоча воно дуже нагадує мені пряник, приготувати зовсім нескладно. З'ясуємо, якими продуктами слід запастися перед початком приготування.
ІНГРЕДІЄНТИ:
80-85 гр цукру
2 ст.л. рослинної олії
1 білок (або 1 яйце)
1ч.л. імбирної суміші (перекручені імбир, лимон та мед в рівних пропорціях)
180 гр борошна
1/4ч.л соди, погашену оцтом
2 ст.л. родзинок
ПРИГОТУВАННЯ:
Змішайте цукор і рослинну олію в мисці.
Додайте білок і імбирну суміш.
Все добре перемішайте.
Додайте просіяне борошно з содою і родзинки, перемішайте.
Вимішайте тісто.
Беріть по 2 ч.л. тіста та скатайте в кульки, покладіть на покрите папером для випічки деко, залиште місце між печивом, тому що воно добре збільшується в об’ємі.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин до золотистого кольору.
А тепер заварюйте чайок та насолоджуйтесь неймовірним смаком цього чудового печива.
А найкращим доповненням до затишних посиденьок стане смачне імбирно-лимонне печиво. Ароматне і ніжне печиво, хоча воно дуже нагадує мені пряник, приготувати зовсім нескладно. З'ясуємо, якими продуктами слід запастися перед початком приготування.
ІНГРЕДІЄНТИ:
80-85 гр цукру
2 ст.л. рослинної олії
1 білок (або 1 яйце)
1ч.л. імбирної суміші (перекручені імбир, лимон та мед в рівних пропорціях)
180 гр борошна
1/4ч.л соди, погашену оцтом
2 ст.л. родзинок
ПРИГОТУВАННЯ:
Змішайте цукор і рослинну олію в мисці.
Додайте білок і імбирну суміш.
Все добре перемішайте.
Додайте просіяне борошно з содою і родзинки, перемішайте.
Вимішайте тісто.
Беріть по 2 ч.л. тіста та скатайте в кульки, покладіть на покрите папером для випічки деко, залиште місце між печивом, тому що воно добре збільшується в об’ємі.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин до золотистого кольору.
А тепер заварюйте чайок та насолоджуйтесь неймовірним смаком цього чудового печива.
Ангеліна Єгошина
Коментарі
Дописати коментар